Assurantiekantoor KruisKlik om onze app te openenOpenen

Assurantiekantoor Kruis gaat u helpen met verduurzamen!

In de afgelopen tijd hebben we gemerkt dat steeds meer relaties van ons kantoor interesse hebben om iets goed te doen voor het milieu; om Nederland samen een stukje groener te maken. Voor veel mensen is het echter nog een grote stap om echt actie te ondernemen, want daar komt een hoop uitzoekwerk en vaak een behoorlijke investering bij kijken.

 

 

Samen met onze duurzaamheidspartner Box Duurzaam gaan wij gaan deze drempel wegnemen door u het uitzoekwerk uit handen te nemen en door te laten zien dat de investering vaak lager is dan verwacht. Het past goed bij onze huidige diensten omdat we onze klanten hiermee een extra mogelijkheid bieden om te besparen, zonder dat u hier zelf moeite voor hoeft te doen.

Zonnepanelen, isolatie en laadpalen zijn niet alleen goed voor onze aarde, maar ook voor uw portemonnee. Zelf groene stroom opwekken met zonnepanelen op uw dak zorgt namelijk voor een aanzienlijke besparing op de energierekening. Datzelfde geldt ook voor isolatie. Met een goed geïsoleerd huis blijven uw stookkosten laag. En wilt u elektrisch rijden? Dan is een laadpaal voor de deur een slimme keuze.

Oplossingen verduurzaming