Assurantiekantoor KruisKlik om onze app te openenOpenen

Zakelijk bankieren bij RegioBank

Kies voor de aandacht die u verdient! Wij hebben graag persoonlijk contact met u. U loopt gewoon even bij ons binnen, óók zonder afspraak, of belt ons op zonder dat u in een kiesmenu terecht komt. Doordat wij bij u in de buurt zitten, weten wij wat speelt in uw markt. Dat praat wel zo fijn!

Zakelijk betalen

RegioBank richt zich speciaal op de kleinzakelijke ondernemers bij ons in de Regio. Zo kunnen wij u helpen met de start én groei van uw onderneming. Zo zorgen wij er voor dat de ondernemers bij ons in de buurt blijven. Want als uw bedrijf blijft, dan hebben de andere bedrijven om u heen ook een kans om te blijven. En zo zorgen wij samen voor een levendige buurt. Dat noemen wij buurtzaam!

MKB rekening

Voor een vast bedrag per maand krijgt u een zakelijke betaalrekening, betaalpas (kies zelf uw pincode) en Mijn RegioBank zakelijk. U kunt uw pakket gemakkelijk naar wens uitbreiden met een zakelijke creditcard én u krijgt korting op een betaalautomaat van CCV. Daarnaast bespaart u veel tijd met onze boekhoudkoppeling!

MKB Rekening >>

 

Verenigingen & Stichtingen rekening

Speciaal voor verenigingen en stichtingen heeft RegioBank de V&S rekening samengesteld. Met deze rekening kunt u als bestuurder gemakkelijk en voordelig zakelijk bankieren. Voor een vast bedrag per maand heeft u een betaalrekening, toegang tot Mijn RegioBank Zakelijk, ontvangt u een betaalpas (kies zelf uw pincode). Daarnaast kunt u uw pakket naar wens uitbreiden met bijvoorbeeld een incassocontract. Zo incasseert u uw gemakkelijk en snel uw lidmaatschapsgeld.

V&S Rekening >>

 

Zakelijk sparen en pensioen

Als ondernemer kunt u natuurlijk goede jaren, maar ook mindere jaren. Daarom is het handig als u een buffer heeft voor de mindere tijden. Met onze zakelijke spaarrekening bepaald u zelf hoeveel geld u wegzet, voor een langere periode of flexibel. Bent u aan het sparen voor uw pensioen? Dan is wellicht onze Aanvullend Pensioen Spaarrekening een uitkomst voor u.

MeerKeuze Sparen

Deze zakelijke spaarrekening is geschikt voor u als zzp’er, mkb’er en verenigingen & stichtingen. Op deze rekening kunt u flexibel sparen tegen een variabele rente (dagelijks opvraagbaar) óf een deel vast zetten voor een langere periode tegen een vaste rente. Dat alles op 1 spaarrekening.

Meerkeuze Sparen

 

Aanvullend Pensioen Sparen

Als ondernemer bouwt u geen pensioen op via een werkgever. Daarom is het verstandig om dit zelf te doen. Met de Aanvullend Pensioen Opb

ouwrekening van RegioBank spaart u (fiscaal voordelig) als aanvulling op uw AOW. Op deze Pensioen Opbouwrekening kunt u flexibel sparen, wel zo handig!

Aanvullend Pensioen Sparen >>

 

Zakelijk lenen

Heeft u een bedrijfspand op het oog of wilt u een zakelijke auto aanschaffen? Dan heeft u hiervoor wellicht een zakelijk financiering nodig. Bij RegioBank kunt u terecht voor zowel een zakelijke hypotheek als een zakelijk krediet. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat het beste bij uw situatie past.

Bedrijfshypotheek

Overweegt u een eigen bedrijfspand te kopen? Bespreek uw mogelijkheden met ons tijdens een (gratis) oriënterend gesprek. Wij kijken samen naar uw situatie en berekenen wat u maximaal kunt lenen. Handig om te weten dat u voor een financiering standaard 80% en in sommige gevallen 90% van de marktwaarde kunt aanvragen.

Bedrijfgshypotheek >>

 

Zakelijk krediet

Heeft u zo nu en dan wat extra financiële ruimte nodig? Dan is het zakelijke krediet van RegioBank misschien een oplossing voor u. Handig als u bijvoorbeeld de winkelvoorraad moet aanvullen of nog veel openstaande facturen heeft van klanten. Zodra uw zakelijk krediet is goedgekeurd, is uw krediet binnen 1 werkdag al te gebruiken!

Zakelijk krediet >>