Assurantiekantoor KruisKlik om onze app te openenOpenen

Particulier bankieren bij RegioBank

RegioBank heeft altijd een rekening die bij u past. U kiest zelf hoe u uw bankzaken regelt. Zo regelt u snel en gemakkelijk uw dagelijkse bankzaken digitaal. Bent u zelf niet zo digitaal? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag met uw dagelijkse bankzaken of geven u een snelcursus internetbankieren, hier bij ons op kantoor.

Betalen

Plus betalen

Met deze betaalrekening regelt u al uw bankzaken. En dankzij de handige app, heeft u uw bank altijd bij zich. Moeite om uw nieuwe pincode te onthouden? Bij ons kiest u uw eigen pincode!

Liever betalen met uw mobiel? Ook dat is mogelijk! U kunt zelfs uw pinpas koppelen aan een smartwatch. Deze rekening is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar.

Plus betaalrekening >>

 

Jongerenbetaalrekening

Ben jij tussen de 18 en 27 jaar oud? Dan is deze rekening geschikt voor jou! Betaal snel en gemakkelijk met jouw mobiel of smartwatch, verstuur betaalverzoeken aan vrienden en weet wat jouw saldo is middels de handige saldocheck in de mobiel bankieren app. En dat alles voor niets! Juist, deze rekening is namelijk gratis!

Jongerenbetaalrekening >>

 

Kinderrekening JongWijs

Met de JongWijs kinderrekening leert uw kind spelenderwijs met geld omgaan. Daarnaast krijgt u als ouder ook praktische tips van RegioBank, passend bij de leeftijd van uw kind. Zo willen wij u helpen met het financieel opvoeden van uw kind. Daarnaast groeit dit pakket met uw kind mee. Eerst een spaarrekening, maar later ook een betaalrekening. U bepaald als ouder zelf of hier het gebruik van een betaalpas en internetbankieren bij past.

Kinderrekening JongWijs >>

 

Online bankieren

Bij RegioBank kunt u uiteraard gebruik maken van internetbankieren via Mijn RegioBank en de Mobiel Bankieren app. Mobiel bankieren doet u bij ons veilig en betrouwbaar middels een browsercode (géén gedoe meer met een digipas/scanner). Heeft u moeite met het installeren van de browsercode? Wij helpen u graag!

 

Internetbankioeren aanvragen >>Mobiel Bankieren app downloaden via Apple Store >>Mobiel Bankieren app downloaden via Google Play >>

 

 

Mobiel betalen

Maakt u gebruik van de mobiel bankieren app? Dan kunt u ook met uw mobiel betalen. Dit kan zowel met een Iphone of een Android mobiel. Op een Android mobiel download je onze RegioBank – Mobiel betalen app. Voor een Iphone dien je jouw pinpas te koppelen vanuit de mobiel bankieren app. Lukt dit niet, bel ons dan gerust!

Meer over Apple Pay >>Meer over mobiel betalen via Android >>

 

Sparen

Bij RegioBank heeft u ook de keuze uit een aantal verschillende spaarrekeningen voor u zelf, uw kind of kleinkind.

Spaar-op-Maat Vrij

Het is altijd handig om wat geld achter de hand te hebben. Dit kunt u veilig stallen op onze Spaar-op-Maat Vrij spaarrekening. Dit is een dagelijks opvraagbare rekening. Dit houdt in dat u dagelijks geld heen en weer kunt sluizen tussen uw betaal- en spaarrekening. Handig als bijvoorbeeld net uw wasmachine stuk is gegaan. Deze spaarrekening maakt deel uit van ons Basis Bankieren en opent u tezamen met een betaalrekening. 

Spaar-op-maat Vrij >>

 

Keuzedeposito

Wilt u meer rendement behalen met het stallen van uw spaargeld? Kies dan voor onze Keuzedeposito. Met deze spaardeposito zet u uw spaargeld vast voor een periode van 10 jaar tegen een vaste rente. Op deze manier heeft u de zekerheid van een vaste rente over uw spaargeld. Het is mogelijk om geld van de keuzedeposito op te nemen, echter betaald u hierover dan wel opname kosten. Keuzedeposito is eveneens onderdeel van Basisbankieren.

Keuzedeposito >>

 

Zilvervloot Sparen

Sparen voor uw (klein)kind. Kleine en grote dromen, met de Zilvervloot Spaarrekening helpt u uw (klein)kind deze dromen waar te maken! Deze rekening is te openen vanaf de geboorte tot aan het 16e levensjaar van uw (klein)kind. Tijdens het opgroeien van uw (klein)kind spaart u een mooi bedrag bij elkaar. Naast de variabele rente volgt er op de 18e verjaardag eveneens een bonus over het ingelegde bedrag wat er op de rekening staat!

Zilvervloot Sparen >>

 

Beleggen en Pensioen

Naast het reguliere sparen kunnen wij ook voorzien in uw behoeften om te sparen voor later (uw pensioen) of door uw vermogen te gaan beleggen voor een eventueel hoger rendement.

Doelbeleggen

Met Doelbeleggen kunt u zelf eenvoudig beleggen (in de Mobiel Bankieren app). U kiest hierbij zelf hoeveel u belegt en hoeveel u gaat sparen. Daarnaast kiest u eveneens hoeveel risico u wilt lopen. U

heeft hierbij de keuze uit een vijftal verschillende duurzame beleggingsfondsen. Allen met een eigen risicoprofiel. Bereken zelf gemakkelijk wat beleggen u kan opleveren. Let op: met beleggen loopt u risico en maakt u kosten. U kunt uw inleg of een deel daarvan verliezen.

Doelbeleggen >>

 

Pensioen Sparen Opbouwrekening

Wilt u uw pensioenpotje aanvullen? Of droomt u ervan om eerder te stoppen met werken? Dan is de Aanvullend Pensioen Opbouwrekening iets voor u. Met deze rekening zet u nu (fiscaal voordelig) geld opzij om straks te genieten van uw pensioen!

Pensioen spaarrekeningen >>